Caută ceva frumos:

Doctorii de suflete bolnave

Cine sunt acesti doctori care ne vindeca de fiecare data atunci cand sentimentele noastre sangereaza si ne indeamna la inertie? Ei bine, ei sunt oamenii pe care ii tinem aproape pentru ca ne dorim sa fie mereu acolo atunci cand avem nevoie de ei. Prieteni sau familie, nu are nicio importanta. Important este sa-i tratam pe toti la fel, cu aceeasi caldura si cu aceleasi sentimente neconditionate de nimic.


Cu totii avem cateva persoane pentru care nu suntem nimic altceva decat noi insine, asa cum nu ne putem permite sa fim in fata altcuiva. La ei apelam atunci cand lumea noatra se zdruncina si ne facem din ei un punct de sprijin. Tot de la ei ne luam si elanul de a ne arunca apoi in oceanul vietii in care doar cei cu doctori buni de suflete reusesc sa izbuteasca. Vorbim de un ocean in care lectiile de inot nu te vor ajuta la nimic. Singurul lucru care te ajuta in acest ocean este comunicarea cu cei care il populeaza.

Asa suntem noi construiti: fiinte fragile cu un scop necunoscut care au fost aruncate pe un drum cu multe sensuri si fara niciun indiciu. Tot ce avem suntem noi insine, de aceea trebuie sa ne pretuim mai mult si sa ne ajutam mai mult la nevoie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu